St. Paul's and Big Ben

I realized I can't just spam my instagram with all these photos so I have now created a new category on my blog. STYLE will now serve as more suitable category when my travel photos are not so much travel and my looks not enough editorial to go to portfolio. I was visiting my friend Maria in London and during my first day we had a shoot by Big Ben. Photos by Justine Cole. Tajusin etteivät kaikki nämä kuvat yksinkertaisesti mahdu instagram tililleni, joten päätin viimein luoda STYLE -kategorian blogiini, johon ajattelin laittaa 'päivän asu' postauksia kun niitäkin aina välillä otan. Olin tosiaan ystäväni Marian luona Lontoossa ja toteutimme yhdessä photoshootin Justine Colen kanssa Big Benin lähellä. Tämän jälkeen tehtiin Lontoon harmaudessa nähtävyyksien bongailua St.Paulsissa, josta kuvat ja asudetailit alla.

My Outfit on the Big Ben photos Shirt: Primark Jeans: BikBok Watch: New Look Shoes: Adidas

We did little more sightseeing later together and went to the Madison Roof Top Bar, from where you have a great view of the St.Paul's cathedral. Those photos we took by ourselves. I really liked the modern backdrop that the Madison had.

Madison on kattoterassi baari aivan St. Paul's katetdraalin lähettyvillä, josta itse katetdraaliin on loistavat näkyvät ja myös muualle Lontooseen.

My Outfit on the St. Paul's photos Dress: H&M Jacket: New Look Shoes: Jessiegirl Watch: New Look Clutch: Asos