New Yoga Routine LOVE x Chill with Zalando

A 10 minute yoga routine to stretch out your tired body and heart. Perfect for morning yoga to wake up your body or to calm down yourself after a hectic day. The key is to control your breath. I want this routine to help you feel more love. More love towards yourself especially. Promise to yourself that you will have beautiful thoughts and take responsibility for the words that you let out of your mouth, encourage others. Help others find the love of their life as well, which is... Inside every one of us. This 10 minute routine isn't fast paced but will challenge you. Also you will notice how effortlessly you can move in the flow. That's why I call it love and chill, because everything is possible when you just set your mind to it.

Tämä 10-minuutin joogavideo auttaa sinua venyttelemään väsynyttä kehoasi. Ehditkö jo palaa loppuun uuden vuoden lupausten takia? Muistatko suoda tarpeeksi aikaa itsellesi? On aika herätellä väsynyttä kroppaa, mutta video sopii myös hektisen päivän päätteeksi. Tärkeintä on miten syvään hengität. Vaikka on tärkeää olla tavoitteita niin aivan yhtä tärkeää on suoda itsellensä aikaa ja mielenrauha, jotta uudet tavoitteet voivat myös käydä toteen. Tahdon, että pystyt kokemaan enemmän iloa ja tyytyväisyyttä tämän videon avulla. Opi ennenkaikkea rakastamaan itseäsi, sillä olet juuri hyvä sellaisena kuin olet. Lupaa ajatella kauniita ajatuksia ja ota vastuu sanoistasi, sanoillasi on uskomaton voima, älä käytä niitä muita vastaan. Kannusta muitakin löytämään hyvä olo... Sillä kaikki mitä tarvitsemme on jo meissä itsessämme. Tämä 10-minuutin joogavideo ei ole liian nopeatempoinen, mutta haastaa sinua silti ja huomaat miten vaivattomasti ja sulavasti liikut asennosta toiseen flown tahdittamana.

Vilkaise Zalandon sivuilta lisää joogavinkkejä! Löydä esimerkiksi oma joogatyylisi!

in ENGLISH

SUOMEKSI

Let me break down the main sequence in the video! Alla break down videon pääpointeista!

Warm-up Lämmittely

  1. We will begin with simple breathing exercises Aloitamme yksinkertaisilla hengitysharjoituksilla
  2. Next, movement will be included so that you can sync your inhales and exhales to a flow Seuraavaksi lisäämme liikkeen ja hengityksen yhdistelmän luodaksemme jatkuvan flown
  3. The heat in the body is now built from the inside because of the focus on breathing Muodostamme näin lämpöä kehossamme sisältäpäin, joka syntyy keskittyneen hengittelyn ja liikkeen yhdistelmästä

Stretching and Backbend preparation Venyttely ja taaksepäintaivutuksiin valmistautuminen

  1. Poses like the triangle pose are included so that our legs won't cramp when we move on to backbends Asennot kuten trikonasana ovat tärkeitä koska haluamme venytellä jalkoja, jotteivat ne kramppaa myöhemmin taaksetaivutuksissa
  2. Warming up the back muscles with poses like Upward-facing dog, The Cobra pose and Locust Pose Lämmittelemme selän lihaksia asanoilla kuten ylöspäin katsova koira, kobra ja heinäsirkka (salabhasana)
  3. Pigeon pose is used as a hip-opener so that our lower back can relax Teemme vielä lantion lihaksia avaavia asentoja, jotta alaselän lihakset rentoutuvat

The Backbends Taaksetaivutukset

  1. Preparing for the backbends when standing, finding our limits Kokeilemme ensin taaksetaivutusta seisten, löytäen rajamme
  2. Getting rid of those limits in Camel Pose Pääsemme ylittämään nämä rajat kameli asanassa
  3. Forward bend and Child's pose used as counterpose for the strong heart opening backbends Eteentaivutus ja lapsen lepoasento toimivat vasta-asanoina edellä tehdyille sydäntä avaaville taaksetaivutuksille

The End: Love yourself Viimeistely: Rakasta itseäsi

  1. Calming breathing techniques to finish the sequence and loving thoughts to set your mind free. Rauhoittava hengitysharjoitus ja mieliharjoitus sarjan lopuksi.

Thank you for watching! Kiitos kun katsoit!