Yoga to Unwind and Relax

yoga, meditation, stretching, lole yoga mat, bali, mindfulness, one legged dog I'm back with weekly videos, if you haven't already noticed from my YouTube channel! I filmed this video while in Bali last month and oh should I have filmed more, the scenery and weather was so beautiful. Coming back from Yoga Teacher Training and adjusting back to the 'modern world' and the day-to-day routine in a city has been interesting so far and I'd like to write more about that in another blog post. But what I have learned is that no matter what obstacles I need to face everyday, small or big, I must make time for a little unwinding everyday. That could be meditation, yoga, or just mindfully doing things that I enjoy.

Olen taas palannut tekemään viikoittaisia videoita YouTubeen, jos et ole vielä huomannut! Kuvasin tämän videon Balilla kuukausi sitten ja toivon, että olisi tullut kuvattua enemmän koska Balin luonto ja sää ovat niin upeat. Joogaopettajakoulutuksessa ollessani tuli elettyä tietynlaisessa kuplassa ja sieltä paluu arkeen tänne Helsinkiin on ollut mielenkiintoista. Mutta siitä lisää toisessa postauksessa. Mitä tahansa esteitä tai ongelmia arki tuokaan päivittäin mukanaan, pieniä tai isoja niin olen huomannut, että kunhan vain teen aikaa itselleni joka päivä edes vähän niin se auttaa jo paljon. Saatan harjoittaa meditaatiota, joogaa tai vain yksinkertaisesti teen ajatuksella asioita joista nautin.

yoga, meditation, stretching, lole yoga mat, bali, mindfulness

That's why I wanted to create this video with a unwind and relax theme. And as it is only 5-minutes, it is probably all you need to feel good. Either you wish to begin your day with a slow morning or wind down at the end of the day. Or maybe you need to get away in your office during the lunch break. (I've tried it, it works!) So here is my most recent video. Check it out and Namaste!

Siksi halusin tehdä tämän videon. Se on helppo, rauhallinen ja vain viisi minuuttia pitkä, joten voit sillä aloittaa aamusi tai päättää pitkän päivän. Kanavallani on myös lisää suomenkielisiä videoita samassa hengessä.