Eyelash Extensions - Volyymiripset Deluxe Beautyssa

This entry is only in Finnish as the offer for volume eyelash extensions is only available if you are in Helsinki, Finland. If you'd like to know more about the discount, please leave a comment!

Ennenkuin lähdin maaliskuun lopussa Islantiin ja siitä sitten kuukaudeksi Balille, kävin laittamassa pitkästä aikaa itselleni ripsienpidennykset. Ensimmäistä kertaa kokeilin volyymiripsiä, joiden erona perus ripsienpidennykseen on se, että yksittäisiä ripsiä kiinnitetään enemmän per ripsi.

Päädyin käymään Katajanokalla sijaitsevassa Deluxe Beautyssa ihanan Milan vastaanotolla ja reissujeni jälkeen palasin Milan luo uudelleen ja uudelleen. 

volyymiripset
volyymiripset

Ennen kuin menen muihin yksityiskohtiin haluan kertoa hieman miksi päätin palata Deluxe Beautyyn, sillä minulla on vuosien takaa myös aivan järkyttäviä kokemuksia pidennyksistä. Silmät ovat vuotaneet ja punoittaneet päivätolkulla sekä pidennyksistä on lähinnä aiheutunut kutinaa eikä kauneutta! Milan tekemät ripset eivät ole koskaan aiheuttaneet tätä. Kun menin Islantiin vierailin kuuluisassa Blue Lagoon Spaassa, joka on pääasiassa ulkotiloissa.

Satuin valitsemaan visiitiksi sellaisen päivän, jolloin kirjaimellisesti oli JÄÄMYRSKY

.

DSC8379.jpg

Tuulen nopeus oli 18metriä/sekunissa ja taivaalta satava vesi oli ennemminkin jäätä. Ajattelin, että vasta laitetut ripset olisivat tämän kaiken jälkeen mennyttä, mutta ei. Ripsiin tarvitsi saada huoltoa tästä vasta kolmen viikon kuluttua. Ulkoilma spaassa oli myös sauna ja höyryhuone, joissa aktiivisesti vierailin kun sain tästä myrskystä tarpeekseni. Blue lagoonin vesihän oli siis melkein 40 asteista, joten siinä oli ihan mukava kuitenkin olla.

Se, että ripset kestivät kaiken tämän...

olin aivan myyty!

Islannissa vietetyn viikonlopun jälkeen lensin heti maanantaina sitten kuukaudeksi Balille, jossa tiesin olevani paljolti ilman meikkiä, joten halusin ripset. (

Tästä reissusta lisää vlogissani

) Olin aivan varma, että viimeistään hiki alkaisi irrottaa ripsiä ennenaikaisesti, mutta hädintuskin! Balilla ollessa joogasin 3h per päivä ja hiki valui, mutta ripset eivät irronneet! Kävin Balilla ollessa huoltamassa ripsiä ja tulos oli ihan hyvä vaikka silmät punottivatkin seuraavat kolme päivää laiton jälkeen, mitä ei Milan käsittelyssä ollut tapahtunut. Vihdoin toukokuussa palattuani Suomeen pääsin jälleen Milalle asiakkaaksi ja sain taas ihanat volyymit.

ripsienpidennykset_deluxebeauty.jpg
Photo-28-07-2017-12.28.48.jpg

Tarjous lukijoilleni

Sovittiinkin Milan kanssa, että elokuun ajan kaikki blogini lukijat saavat hänen ripsipidennyksistään 20% alennuksen kun mainitset, että tulit minun blogini kautta! Jos et elokuussa ehdi hänen käsittelyynsä niin vielä loppuvuoden eli 31.12.2017 on voimassa 10% alennus! Eli parhaimmassa tapauksessahan jos otit ripset elokuussa saat vielä huollettua ne syyskuussa 10% alella! Tämä tosiaan siis vain kun varaat ajan Milalle.

Deluxe Beauty sijaitsee siis Helsingissä osoitteessa

Luotsikatu 6, 00160

. Voit varata ajan esimerkiksi soittamalla numeroon 

040 080 4628

tai suoraan heidän nettisivuiltaan

deluxebeauty.fi

Lisää itse salongista näät kun tutustut heidän

facebook

ja

instagram

tileihinsä.

ripsienpidennykset
ripsienpidennykset

Ollaan yleensä pistetty minulle 10-12mm ripset ja keskeltä pidemmät. Riippuu omasta silmän mallista mikä sopii parhaiten. Olen kokeillut myös reunasta pidempiä. Tällä kertaa minulla on kuvissa 13mm pisimmillään.

Volyymiripsissä menee hieman kauemmin kuin perusripsienpidennyksissä eli 2,5h meni kun laitettiin taas ihan puhtaalta pöydältä. Huollossa minulla on Milan kanssa mennyt 1h. Hinta on 105€ ja huolto 75€, josta tosiaan sitten Milan käsittelyssä alennus. Itse olen huoltanut 3 viikon päästä laitosta, mutta tämä on hyvin yksilöllistä.

Ihanaa alkavaa viikonloppua ja kommentoi ihmeessä, jos olet käynyt laittamassa ripset!